Verzekeringen Huybrechts Arendonk

Onafhankelijke verzekeringsmakelaar

Wat is het voordeel van een onafhankelijke verzekeringsmakelaar?
Wanneer u online uw verzekeringsdossier zou vergelijken, komt u soms al snel uit op goedkopere en (zogezegde) simpelere verzekeringsformules.  Echter niets is minder waar!  De vele kortingen en goedkopere premies verdoezelen soms een mindere verzekeringsdekking en service.
De algemene voorwaarden van een verzekeringspolis bevatten dikwijls juridische en moeilijke termen, die bij een directe verzekeraar (online) soms diep verscholen zitten.
Bij opgave en de berekening van een verzekeringspremie zijn alle antecedenten bij iedere verzekeringspolis verschillend en kunnen, indien ze foutief opgegeven worden, tot nietigheid van het contract leiden, omwille van het onjuist of onvolledig weergeven van het te verzekeren risico.
Jammer genoeg, een weigering van tussenkomst is bij een schadegeval zeer teleurstellend nieuws, zeker om dan te weten dat u er alleen voor staat.  Niemand om u te begeleiden om uw dossier te verdedigen bij een verzekeringsmaatschappij of tegen de aansprakelijke derde.  Gaat u zelf de experten gelasten, gaat u zelf de schaderegeling doen en de nodige vergoedingen eisen, zelfs deze waar u niet aan dacht?

Waarvoor engageren wij ons?   Welke meerwaarde kunnen wij u concreet bieden?
 Bij ons kan u terecht voor vakkundig opgeleide medewerkers voor een goed, juist en volledig advies in de keuze naar een verzekering.
 Wij bieden u ruime keuze tussen verschillende verzekeringsmaatschappijen.
 Wij analyseren uw risico en behoeften, wij werken uw verzekeringsdossier op maat uit.
 U kan binnen ons kantoor veranderen van verzekeringsmaatschappij, waardoor u steeds kan blijven genieten van de meerwaarde bij eender welke maatschappij.
 Wij bieden u een ruim assortiment van verschillende verzekeringsproducten, op maat volgens uw veranderende behoeften, gedurende al uw levensfases.
 Wij nemen u alle papieren rompslomp uit handen.
 Wij bieden u een persoonlijk onthaal en respecteren het privé karakter van het onderhoud.
 Ook na de werkuren en zelfs in het weekend blijven wij voor u telefonisch bereikbaar.
 Indien gewenst zijn wij ook bereid om u bij u thuis van dienst te zijn.
 Te allen tijde kan u van ons een gratis gestructureerd overzicht van uw verzekeringsportefeuille bekomen.
 Op uw eenvoudig verzoek maken wij tijd voor een gratis jaarlijkse persoonlijke evaluatie van uw dossier.
 Wij bieden u gratis gepersonaliseerde offertes, bijvoorbeeld bij een voertuigwijziging, verhuis, uw welverdiende jaarlijkse vakantie, enz.  Bij elke levensgebeurtenis staan wij voor u klaar om u op alle risico’s te wijzen en hier een gepaste oplossing te bieden.
 Op ons kantoor staan steeds dezelfde contactpersonen u graag te woord.

Ook bij eventuele schade staan wij voor u klaar!
Natuurlijk dient een verzekering ervoor om u bij tegenslag te vergoeden voor de geleden schade.  In deze fase kan u genieten van de meerwaarde van ons kantoor, want ook dan staan wij aan UW zijde!
 24u op 24 zijn wij telefonisch bereikbaar voor de aangifte van de schade en het bespreken van de meest dringende maatregelen.
 Wij volgen uw dossier van begin tot einde op en u kan steeds rekenen op onze vakkundige bemiddeling bij de regeling van uw schadegeval.
 Wij zien er op toe dat u van de maatschappij de juiste en volledige vergoeding zal ontvangen.
 Bij expertise door de verzekeraar (bijv. in de woningverzekering) kunnen wij, indien gewenst, aanwezig zijn om uw belangen te verdedigen.
 Afhankelijk van de waarborgen van uw autoverzekering heft u recht op een vervangwagen tijdens de duur van de herstelling.